Informacje
Podstawowe informacje o zamówieniach, oraz kilka dobrych rad, którymi warto kierować się przy wyborze tortów oraz innych słodkości.
Wybierz
smak, wzór oraz rodzaj dekoracji (spośród aktualnie dostępnych) lub zdaj się z wyborem na nas – na pewno będą Państwo zadowoleni.
Zamów
Torty i słodki stół najlepiej zamawiać co najmniej SIEDEM dni przed planowaną uroczystością – szczególnie w sezonie weselnym. Rzemieślniczy charakter pracowni, ręczna, precyzyjna praca, dbałość o każdy detal powodują, iż na dany dzień jesteśmy w stanie wykonać określoną ilość projektów.
Odbierz
Po zakupie tortu i innych słodkości, prosimy jak najszybciej umieścić je w chłodnym miejscu, najlepiej tak, aby nie sąsiadowały z innymi wyrobami spożywczymi (słodkości szybko chłoną zapachy innych potraw).
Wycena tortów
Każdy tort wyceniamy indywidualnie, na podstawie przesłanych przez Państwa informacji. Warto w zamówieniu ująć jak najwięcej szczegółów (smak, ilość porcji, termin realizacji, kolor tortu, rodzaj dekoracji, motyw przewodni, napis itp.). Znacznie przyspieszy to proces zamawiania.
Wycena słodkiego stołu
Podstawowymi informacjami ułatwiającymi wycenę są – przede wszystkim – ilość osób, jak również motyw przewodni uroczystości warunkujący też dobór słodkości. Uzyskując te i bardziej szczegółowe wytyczne proponujemy Klientom 2 pakiety: podstawowy lub premium. Określamy jednocześnie rodzaj słodkości, dobierając je nie tylko do preferencji smakowych, ale i wystroju wnętrza czy kolorów przewodnich przyjęcia. Przedstawiana cena obejmuje aranżację słodkiego stołu (transport, ułożenie kompozycji, naczynia, dekoracje itp.). Decydując się na zamówienie można je złożyć poprzez FORMULARZ.
Jeśli chcesz złożyć zamówienie wypełnij formularz
nr konta: 40 1090 1098 0000 0001 3617 2208
Informacje
Podstawowe informacje o zamówieniach, oraz kilka dobrych rad, którymi warto kierować się przy wyborze tortów oraz innych słodkości.
Wybierz
smak, wzór oraz rodzaj dekoracji (spośród aktualnie dostępnych) lub zdaj się z wyborem na nas – na pewno będą Państwo zadowoleni.
Zamów
Torty i słodki stół najlepiej zamawiać co najmniej SIEDEM dni przed planowaną uroczystością – szczególnie w sezonie weselnym. Rzemieślniczy charakter pracowni, ręczna, precyzyjna praca, dbałość o każdy detal powodują, iż na dany dzień jesteśmy w stanie wykonać określoną ilość projektów.
Odbierz
Po zakupie tortu i innych słodkości, prosimy jak najszybciej umieścić je w chłodnym miejscu, najlepiej tak, aby nie sąsiadowały z innymi wyrobami spożywczymi (słodkości szybko chłoną zapachy innych potraw).
Wycena tortów
Każdy tort wyceniamy indywidualnie, na podstawie przesłanych przez Państwa informacji. Warto w zamówieniu ująć jak najwięcej szczegółów (smak, ilość porcji, termin realizacji, kolor tortu, rodzaj dekoracji, motyw przewodni, napis itp.). Znacznie przyspieszy to proces zamawiania.
Wycena słodkiego stołu
Podstawowymi informacjami ułatwiającymi wycenę są – przede wszystkim – ilość osób, jak również motyw przewodni uroczystości warunkujący też dobór słodkości. Uzyskując te i bardziej szczegółowe wytyczne proponujemy Klientom 2 pakiety: podstawowy lub premium. Określamy jednocześnie rodzaj słodkości, dobierając je nie tylko do preferencji smakowych, ale i wystroju wnętrza czy kolorów przewodnich przyjęcia. Przedstawiana cena obejmuje aranżację słodkiego stołu (transport, ułożenie kompozycji, naczynia, dekoracje itp.). Decydując się na zamówienie można je złożyć poprzez FORMULARZ.
Jeśli chcesz złożyć zamówienie wypełnij formularz
nr konta: 40 1090 1098 0000 0001 3617 2208
Podkarpacka 21
80-292 Gdańsk
KONTAKT:
TEL. 508 917 179
kontakt@slodkieinspiracjejoanny.pl
realizacja: ALE Pomysł!
Podkarpacka 21
80-292 Gdańsk
realizacja: ALE Pomysł!